Juristfirman Carina Larsson

Skåne län

Information

630911-XXXX är organisationsnummer för företaget Juristfirman Carina Larsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Juristfirman Carina Larsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tomelilla som är den kommunen som Juristfirman Carina Larsson finns i.

Juristfirman Carina Larsson har varit registrerat sedan 2002-08-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Juristfirman Carina Larsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-05.

Juristfirman Carina Larsson är och det finns flera bolag i Tomelilla som också är .

Firmatecknare för Juristfirman Carina Larsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Juristfirman Carina Larsson så kan ni göra det på telefon genom 070-5521995 eller genom brev på följande adress:

Juridisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Juristfirman Carina Larsson och det är Larsson, Carina Elisabeth som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,