Automobile Doktorn i Nedraby Mikael Norlander

Skåne län

Information

I Tomelilla finns det ett Enskild firma som heter Automobile Doktorn i Nedraby Mikael Norlander. Det finns flera verksamheter som liknar Automobile Doktorn i Nedraby Mikael Norlander i Skåne län. Tomelilla är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Automobile Doktorn i Nedraby Mikael Norlander är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-05-15 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2004-12-17 så har Automobile Doktorn i Nedraby Mikael Norlander varit registrerat och sedan 2003-05-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Automobile Doktorn i Nedraby Mikael Norlander och det finns fler verksamheter som är det i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Automobile Doktorn i Nedraby Mikael Norlander så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Automobile Doktorn i Nedraby Mikael Norlander så kan ni göra det på 0411-551040.

Bilreparationer, service och däckservice. Byggnadsreparationer och nybyggen. Chaufförs uppdrag inom buss och lastbilstrafik. Gräv och anläggningsarbeten.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Norlander, Jan Christer Mikael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Automobile Doktorn i Nedraby Mikael Norlander har 631029-XXXX som sitt organisationsnummer.