Görans rörservice

Skåne län

Information

Görans rörservice hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där Görans rörservice finns. I Tomelilla så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Görans rörservice tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Görans rörservice har haft sedan 2005-04-21. Görans rörservice har funnits sedan och 2005-06-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Görans rörservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-14475.

Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Görans rörservice har idag 690124-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Görans rörservice

Service och mindre installationer såsom värmepumpar, värmepannor, varmvattenberedare, badrum, byte av diverse blandare. Omdragning av vatten, värmerör och avloppsrör. Akuta läckage, värmeproblem, stoppi avlopp.

I Görans rörservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Alf-Göran Roger som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .