Faifoo Marknadskommunikation

Skåne län

Information

I Tomelilla finns det ett Enskild firma som heter Faifoo Marknadskommunikation. Det finns flera företag som liknar Faifoo Marknadskommunikation i Skåne län. Tomelilla är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Faifoo Marknadskommunikation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-11-28 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-12-03 så har Faifoo Marknadskommunikation varit registrerat och sedan 2002-11-28 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Faifoo Marknadskommunikation och det finns fler företag som är det i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Faifoo Marknadskommunikation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Faifoo Marknadskommunikation så kan ni göra det på 0417-40166.

Strategisk och taktisk marknadskommunikation. Konsultation, projektering och genomförande inom reklam, information, public relation, internet och publishing. Försäljningsuppdrag, media- förmedlare, profilkläder.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gustafsson, Johan Petter som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Faifoo Marknadskommunikation har 690414-XXXX som sitt organisationsnummer.