Ljunggren media

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tomelilla och Ljunggren media är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ljunggren media är ett av dem. Statusen för Ljunggren media är att Bolaget är aktivt.

Ljunggren media är ett Enskild firma och skapades 2004-01-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där företaget finns i jobbar för att företag som Ljunggren media ska trivas.

Ljunggren media är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05. I Tomelilla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Produktion och design av multimediaproduktioner som innehåller film, illustration&bilder, grafik, 2d&3d animation samt interaktivitet. Textil formgivning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ljunggren media är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05.

Idag är Ljunggren media och det finns flera företag som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Ljunggren media så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Ljunggren media är Ljunggren, Carin Maria Margareta som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ljunggren media har 690831-XXXX som sitt organisationsnummer.