Jockes Bygg & Fasad

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tomelilla och Jockes Bygg & Fasad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Jockes Bygg & Fasad är ett av dem. Statusen för Jockes Bygg & Fasad är att Bolaget är aktivt.

Jockes Bygg & Fasad är ett Enskild firma och skapades 1998-11-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jockes Bygg & Fasad ska trivas.

Jockes Bygg & Fasad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Tomelilla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Nybyggnation och reparation av fastigheter samt fastighets- förvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jockes Bygg & Fasad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Jockes Bygg & Fasad och det finns flera bolag som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Jockes Bygg & Fasad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-31430.

.

De som är på något sätt har med Jockes Bygg & Fasad är Axelsson, Frans Christer Joakim som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jockes Bygg & Fasad har 711101-XXXX som sitt organisationsnummer.