Frörums andelsbetesförening u.p.a.

Skåne län

Information

Frörums andelsbetesförening u.p.a. är ett av många företag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Frörums andelsbetesförening u.p.a. finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Frörums andelsbetesförening u.p.a. är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Frörums andelsbetesförening u.p.a. som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1938-07-16. Men sedan 1996-01-01 så har Frörums andelsbetesförening u.p.a. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Terrassg. 19, 275 31, Sjöbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frörums andelsbetesförening u.p.a. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-23075.

Tomelilla arbetar för att företag som Frörums andelsbetesförening u.p.a. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Frörums andelsbetesförening u.p.a.. Det finns flera företag i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att förvärva jord för anläggning av betesvallar och att för medlemmarnas räkning bedriva uppfödning av hästar och nötkreatur.

Firmatecknare för Frörums andelsbetesförening u.p.a. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Agne Nilsson och Anne-Marie Nilsson, var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frörums andelsbetesförening u.p.a. och det är följande personer, Nilsson, Eva Jeanette Marie som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Anne-Marie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Agne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Berger Pålsson, Karin Inger Viveka som är född 1955 och har titeln Suppleant, Möller, Jan Anders Bruno som är född 1965 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Frörums andelsbetesförening u.p.a. är 738800-0742.