Ängelkottskompaniet

Skåne län

Information

Översättningar, utförande och design av trädgårdar, biodling, städning. Snickerier och hemarbeten, försäljning avgrönsaker, honung och växter. Catering för fester i hem, B&B. Konsult för ungerska bolag, företag som vill ha hjälp med att göra affärer (import-export) med Sverige, eller om svenska bolag är intresserade av ny marknad. Hjälp med vilka myndigheter, blanketter, tillstånd som behövs och översättningar av bestämmelser etc, leta upp eventuella marknader och förmedla kontakter. Försäljning förmedling av trädgårdsdammprodukter avloppsdammar. Uthyrning av kajaker cyklar. Turistarrangemang. Uthyrning av verkstad.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ängelkottskompaniet vars bolagstyp är Enskild firma.

I Tomelilla så är Ängelkottskompaniet ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 2005-09-19 så skapades Ängelkottskompaniet och bolaget är har F-skattsedel Ängelkottskompaniet har haft det sedan 2005-11-10.

Ängelkottskompaniet är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-10

740626-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Tomelilla.

Just nu är Ängelkottskompaniet och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ängelkottskompaniet så går det att nå dem via telefon på 070-6631626 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ängelkottskompaniet är Bocz, György Ängelkott som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .