Magnusfälts Entreprenad Rickard Andersson

Skåne län

Information

741218-XXXX är organisationsnummer för företaget Magnusfälts Entreprenad Rickard Andersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magnusfälts Entreprenad Rickard Andersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tomelilla som är den kommunen som Magnusfälts Entreprenad Rickard Andersson finns i.

Magnusfälts Entreprenad Rickard Andersson har varit registrerat sedan 2006-09-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Magnusfälts Entreprenad Rickard Andersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Magnusfälts Entreprenad Rickard Andersson är och det finns flera bolag i Tomelilla som också är .

Firmatecknare för Magnusfälts Entreprenad Rickard Andersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Magnusfälts Entreprenad Rickard Andersson så kan ni göra det på telefon genom 0417-32371 eller genom brev på följande adress:

Markarbeten med hjullastare.

Det finns olika personer som har en koppling med Magnusfälts Entreprenad Rickard Andersson och det är Andersson, Peter Rickard som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,