Rebeckas Salong

Skåne län

Information

790124-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rebeckas Salong. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rebeckas Salong är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tomelilla som är den kommunen som Rebeckas Salong finns i.

Rebeckas Salong har varit registrerat sedan 2001-05-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rebeckas Salong så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Rebeckas Salong är och det finns flera verksamheter i Tomelilla som också är .

Firmatecknare för Rebeckas Salong är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rebeckas Salong så kan ni göra det på telefon genom 0417-14866 eller genom brev på följande adress:

Hyra frisör stol.

Det finns olika personer som har en koppling med Rebeckas Salong och det är Persson, Malin Rebecka Ae-Joo som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,