Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag

Skåne län

Information

Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag är ett bolag som finns i Tomelilla. I Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mårtensson, Kjell Åke som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Mårtensson, Lars Erik Einar som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Mårtensson, Per Olle Göran som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag på telefon 0417-32007.

Uppförande och reparation av byggnader samt handel med byggnads- materiel

Idag är Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Bröderna Mårtenssons Byggnadsfirma Handelsbolag har 916536-9126 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.