Benestad Päls & markservice Handelsbolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Benestad Päls & markservice Handelsbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tomelilla här finns det många olika Handelsbolag. Benestad Päls & markservice Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Tomelilla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Benestad Päls & markservice Handelsbolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 916537-2567.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-4930183 alternativt besöka eller skicka post till Benestad Päls & markservice Handelsbolag på följande adress Benestadhed, 273 91, Tomelilla.

Benestad Päls & markservice Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-05-28.

I Benestad Päls & markservice Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Företagets verksamhet är pälsdjursuppfödning och markservice såsom anläggning av gräsmatta, röjningsarbete, dränering, kabelgrävning, avlopp och VVS-arbeten, grundarbeten för hus,stensättning, schaktning, stolpsättning och utläggning av fyllnadsmaterial samt därmed sammanhängande verksamhet.