Handelsbolaget Nilssöner

Skåne län

Information

916751-3572 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Nilssöner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Nilssöner är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tomelilla som är den kommunen som Handelsbolaget Nilssöner finns i.

Handelsbolaget Nilssöner har varit registrerat sedan 1987-12-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Nilssöner så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Nilssöner är och det finns flera bolag i Tomelilla som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Nilssöner är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Nilssöner så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Tranås 5, 273 92, Tomelilla

Jordbruksrörelse samt djurskötsel

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Nilssöner och det är Nilsson, Karl Åke som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Maud Lillemor Chatarina som är född 1957 och har titeln Bolagsman,