GÅnVet Handelsbolag

Skåne län

Information

969634-8151 är organisationsnummer för bolaget GÅnVet Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GÅnVet Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tomelilla som är den kommunen som GÅnVet Handelsbolag finns i.

GÅnVet Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-01-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GÅnVet Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

GÅnVet Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tomelilla som också är .

Firmatecknare för GÅnVet Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med GÅnVet Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0417-33230 eller genom brev på följande adress:
Bollerups Säteri , 273 94, Tomelilla

Bolaget skall bedriva uppfödning, träning och handel med hästar samt veterinärverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GÅnVet Handelsbolag och det är Gånheim, Anders Emanuel som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Gånheim, Viveca Ann Jörgensdotter som är född 1956 och har titeln Bolagsman,