Systrarna Blomster Handelsbolag

Skåne län

Information

Systrarna Blomster Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Systrarna Blomster Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Systrarna Blomster Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-07-13.

Systrarna Blomster Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-07-03. Men sedan 2001-07-13 så har Systrarna Blomster Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Torget 1 A, 273 30, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Systrarna Blomster Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-14490.

Tomelilla arbetar för att verksamheter som Systrarna Blomster Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Systrarna Blomster Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Handel med blommor, krukor och presentartiklar.

Firmatecknare för Systrarna Blomster Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Ingrid Lundstedt och Gunvor Lind var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Systrarna Blomster Handelsbolag och det är följande personer, Lind, Eva Gunvor som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Lundstedt, Ingrid Marianne som är född 1967 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Systrarna Blomster Handelsbolag är 969678-8927.