Bröderna Mårtenssons Handelsbolag

Skåne län

Information

Bröderna Mårtenssons Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Mårtenssons Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Mårtenssons Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-02-18. Men sedan 2003-03-13 så har Bröderna Mårtenssons Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bertilstorp 1, 273 55, Brösarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Mårtenssons Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0415-13955.

Tomelilla arbetar för att bolag som Bröderna Mårtenssons Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bröderna Mårtenssons Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Lantbruksrörelse.

Firmatecknare för Bröderna Mårtenssons Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Mårtenssons Handelsbolag och det är följande personer, Mårtensson, John Bertil Reinhold som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Mårtensson, Per Allan Ingvar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Mårtensson, Stig Yngve Lennart som är född 1941 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bröderna Mårtenssons Handelsbolag är 969691-7203.