ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tomelilla och ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet är ett av dem. Statusen för ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet är att Bolaget är aktivt.

ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet är ett Enskild firma och skapades 2006-03-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där företaget finns i jobbar för att företag som ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet ska trivas.

ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29. I Tomelilla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Psykiatri, psykoterapi och hästverksamhet. Det är traditionell barn- och ungdomspsykiatri samt psykiatri, med undersökning, behandling, råd och stöd, farmakoterapi, samt undervisning, handledning och konsultverksamhet inom det området. Det är psykoterapi i olika former med enskilda, familjer och grupper och företag, det är konsulterande, utbildande, handledande och rehabiliterande verksamhet inom områdena: Terapiformerna är psykodynamisk terapi, gestaltterapi, terapi via uttryckande konst såsom målande, diktande, ljudande och med musik, rörelse och dans, formande i lera, psykodrama, drömterapi, samt rehabiliterande umgänge med snälla islandshästar i lösdrift, hästar som tar väl hand om sin människa- att välja ut den häst man vill lära känna, att umgås med den i hagen, måna om den, lyssna till den, leda den eller följa den, rida på banan, i ridhuset eller ut på tur i skogen med personlig följeslagare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15.

Idag är ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet och det finns flera företag som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet är Hallström, Åsa Ileana som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ENHÖRNINGEN, psykoterapi, uttryckande konst, hästverksamhet har 410612-XXXX som sitt organisationsnummer.