Hedlunds Plåtslageri

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tomelilla och Hedlunds Plåtslageri är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hedlunds Plåtslageri är ett av dem. Statusen för Hedlunds Plåtslageri är att Bolaget är aktivt.

Hedlunds Plåtslageri är ett Enskild firma och skapades 1988-11-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hedlunds Plåtslageri ska trivas.

Hedlunds Plåtslageri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13. I Tomelilla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsplåtslageri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hedlunds Plåtslageri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Hedlunds Plåtslageri och det finns flera verksamheter som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Hedlunds Plåtslageri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-81112.

.

De som är på något sätt har med Hedlunds Plåtslageri är Hedlund, Hans Karl Axel som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hedlunds Plåtslageri har 420126-XXXX som sitt organisationsnummer.