Löda Hus Chokladkultur

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tomelilla och Löda Hus Chokladkultur är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Löda Hus Chokladkultur är ett av dem. Statusen för Löda Hus Chokladkultur är att Bolaget är aktivt.

Löda Hus Chokladkultur är ett Enskild firma och skapades 2002-09-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där företaget finns i jobbar för att företag som Löda Hus Chokladkultur ska trivas.

Löda Hus Chokladkultur är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06. I Tomelilla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Kursverksamhet inom choklad och pralintillverkning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Löda Hus Chokladkultur är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-20.

Idag är Löda Hus Chokladkultur och det finns flera företag som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Löda Hus Chokladkultur så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-91149.

.

De som är på något sätt har med Löda Hus Chokladkultur är Saedén, Agneta Gunilla som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Löda Hus Chokladkultur har 451119-XXXX som sitt organisationsnummer.