Equibus - Bas

Skåne län

Information

471116-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Equibus - Bas. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Equibus - Bas är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tomelilla som är den kommunen som Equibus - Bas finns i.

Equibus - Bas har varit registrerat sedan 1995-02-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Equibus - Bas så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Equibus - Bas är och det finns flera verksamheter i Tomelilla som också är .

Firmatecknare för Equibus - Bas är följande:

Vill ni komma i kontakt med Equibus - Bas så kan ni göra det på telefon genom 0417-14734 eller genom brev på följande adress:

Handel med hästartiklar och hovslageri. tillverkning av häst- tillbehör. tillhandahållande av databas innehållande artiklar om hundar och hästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Equibus - Bas och det är Shirley, Jackson Evert som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,