Perssons Truckentreprenad i Tomelilla

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tomelilla och Perssons Truckentreprenad i Tomelilla är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Perssons Truckentreprenad i Tomelilla är ett av dem. Statusen för Perssons Truckentreprenad i Tomelilla är att Bolaget är aktivt.

Perssons Truckentreprenad i Tomelilla är ett Enskild firma och skapades 1996-10-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Perssons Truckentreprenad i Tomelilla ska trivas.

Perssons Truckentreprenad i Tomelilla är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Tomelilla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rörelsen skall bedriva lastning, lossning och flyttning med truck och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Perssons Truckentreprenad i Tomelilla är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Perssons Truckentreprenad i Tomelilla och det finns flera bolag som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Perssons Truckentreprenad i Tomelilla så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-13268.

.

De som är på något sätt har med Perssons Truckentreprenad i Tomelilla är Persson, Åke Evert Ingemar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Perssons Truckentreprenad i Tomelilla har 510626-XXXX som sitt organisationsnummer.