L-G:s Snickeri & Golv

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tomelilla och L-G:s Snickeri & Golv är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och L-G:s Snickeri & Golv är ett av dem. Statusen för L-G:s Snickeri & Golv är att Bolaget är aktivt.

L-G:s Snickeri & Golv är ett Enskild firma och skapades 1983-04-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som L-G:s Snickeri & Golv ska trivas.

L-G:s Snickeri & Golv är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01. I Tomelilla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadssnickeri och golvläggning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L-G:s Snickeri & Golv är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är L-G:s Snickeri & Golv och det finns flera verksamheter som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med L-G:s Snickeri & Golv så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-13853.

.

De som är på något sätt har med L-G:s Snickeri & Golv är Olofsson, Lars Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

L-G:s Snickeri & Golv har 520610-XXXX som sitt organisationsnummer.