Thores Däck & Bilservice

Skåne län

Information

540421-XXXX är organisationsnummer för företaget Thores Däck & Bilservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thores Däck & Bilservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tomelilla som är den kommunen som Thores Däck & Bilservice finns i.

Thores Däck & Bilservice har varit registrerat sedan 1989-01-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thores Däck & Bilservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Thores Däck & Bilservice är och det finns flera bolag i Tomelilla som också är .

Firmatecknare för Thores Däck & Bilservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thores Däck & Bilservice så kan ni göra det på telefon genom 0417-10116 eller genom brev på följande adress:

Däckförsäljning, bilservice och bilförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Thores Däck & Bilservice och det är Nilsson, Tore Kent Göran som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,