Oscar Åbergs Tryckeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse, samt härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Oscar Åbergs Tryckeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är Oscar Åbergs Tryckeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 1954-10-01 så skapades Oscar Åbergs Tryckeri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Oscar Åbergs Tryckeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Oscar Åbergs Tryckeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556060-1014 är organisationsnummret för företaget som finns i Tomelilla.

Just nu är Oscar Åbergs Tryckeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Oscar Åbergs Tryckeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0417-10352 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brorsson, Björn Kaj Mikael -Brorsson, Kaj

Följande personer är på något sätt aktiva inom Oscar Åbergs Tryckeri Aktiebolag är Brorsson, Björn Kaj Mikael som är född 1966 och har titeln VD, Brorsson, Björn Kaj Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson, Kaj som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brorsson, Gun Ingegärd som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.