Michelsens Bil Aktiebolag

Skåne län

Information

Michelsens Bil Aktiebolag är ett bolag som finns i Tomelilla. I Michelsens Bil Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nossman, Rolf Allan som är född 1944 och har titeln VD, Nossman, Rolf Allan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Browall, Jan Inge Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ewerlöf, Maria Alexia som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Henrik Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorChristensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Hansson, Paul Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Michelsens Bil Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Michelsens Bil Aktiebolag på telefon 0417-28100.

Bolaget skall idka handel och reparationsrörelse inom motor-, fordons- och fritidsbranscherna, ävensom därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Michelsens Bil Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Michelsens Bil Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Michelsens Bil Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Michelsens Bil Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Michelsens Bil Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen, utöver arbetstagarrepresentanter, skall bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Michelsens Bil Aktiebolag har 556068-2931 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.