Otto Olssons Bil Aktiebolag

Skåne län

Information

Otto Olssons Bil Aktiebolag är ett bolag som finns i Tomelilla. I Otto Olssons Bil Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Odd Christer som är född 1949 och har titeln VD, Olsson, Mats Rickard som är född 1953 och har titeln Vice VD, Olsson, Odd Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mats Rickard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bror Göte som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Gertrud Vendela som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamotRaue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln RevisorTreab Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Otto Olssons Bil Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Otto Olssons Bil Aktiebolag på telefon 0417-78100.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med bilar, reparation, service och tillbehör inom bilbranschen, köpa, sälja och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Otto Olssons Bil Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Otto Olssons Bil Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Otto Olssons Bil Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Otto Olssons Bil Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Otto Olssons Bil Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Bror Göte -Olsson, Mats Rickard -Olsson, Odd Christer

Otto Olssons Bil Aktiebolag har 556068-8607 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.