Österlens Lastvagnsaktiebolag

Skåne län

Information

I Tomelilla finns det ett Aktiebolag som heter Österlens Lastvagnsaktiebolag. Det finns flera företag som liknar Österlens Lastvagnsaktiebolag i Skåne län. Tomelilla är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Österlens Lastvagnsaktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-11-19 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1964-09-09 så har Österlens Lastvagnsaktiebolag varit registrerat och sedan 2003-09-25 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Österlens Lastvagnsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Österlens Lastvagnsaktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 7, 273 35, Tomelilla. Vi ni istället prata med Österlens Lastvagnsaktiebolag så kan ni göra det på 0417-28150.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning av lastbilar, släpvagnar och andra motor- och transportredskap samt bedriva verkstadsrörelse inom lastbilsbranschen ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bengtsson, Gert Jean Rolf Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Österlens Lastvagnsaktiebolag har 556094-0412 som sitt organisationsnummer.