S.G. Larsson Trådvarufabrik Aktiebolag

Skåne län

Information

S.G. Larsson Trådvarufabrik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som S.G. Larsson Trådvarufabrik Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

S.G. Larsson Trådvarufabrik Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1971-01-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bröderna Nilssons v. 1, 273 95, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S.G. Larsson Trådvarufabrik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-30280.

Tomelilla arbetar för att verksamheter som S.G. Larsson Trådvarufabrik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S.G. Larsson Trådvarufabrik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av järnmanufaktur, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S.G. Larsson Trådvarufabrik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S.G. Larsson Trådvarufabrik Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Sten Göran som är född 1948 och har titeln VD, Larsson, Sten Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lisbeth Yvonne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för S.G. Larsson Trådvarufabrik Aktiebolag är 556143-5537.