Aktiebolaget Kjell Nilssons Bilverkstad

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget Kjell Nilssons Bilverkstad. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tomelilla här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Kjell Nilssons Bilverkstad tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Tomelilla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Kjell Nilssons Bilverkstad är momsregistrerat sedan1972-01-01 och har organisationsnummer 556158-7840.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0417-32231 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Kjell Nilssons Bilverkstad på följande adress Lunnarp, 273 96, Tomelilla.

Aktiebolaget Kjell Nilssons Bilverkstad är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Kjell Nilssons Bilverkstad så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Ingrid Therese Marianne som är född 1935 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka handel med bilar samt bedriva bilverkstads- och bensinstationsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.