Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1972-08-02. Men sedan 1972-01-01 så har Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ullstorp 10, 273 94, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-10597.

Tomelilla arbetar för att bolag som Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva motorverkstad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag och det är följande personer, Nordin, Jan Anders Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Teresa som är född 1957 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröderna Nordins Motorverkstad Aktiebolag är 556167-6247.