Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla)

Skåne län

Information

Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla) är en verksamhet som finns i Tomelilla. I Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Eve Lennart som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson Gunnarsson, Maria Louise B som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Paul Henrik Patrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla) på telefon 0417-511140.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med möbler och heminredning med därtill hörande artiklar samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt driva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla) av bolagstypen Aktiebolag.

Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla) är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter.

Algot och Lennart Hansson Möbel Aktiebolag (Em Tomelilla) har 556169-6773 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.