Glenmark Foto i Tomelilla Aktiebolag

Skåne län

Information

556202-0916 är organisationsnummer för verksamheten Glenmark Foto i Tomelilla Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glenmark Foto i Tomelilla Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tomelilla som är den kommunen som Glenmark Foto i Tomelilla Aktiebolag finns i.

Glenmark Foto i Tomelilla Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-11-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Glenmark Foto i Tomelilla Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Glenmark Foto i Tomelilla Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tomelilla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glenmark Foto i Tomelilla Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Glenmark Foto i Tomelilla Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0417-10145 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall driva detaljhandel inom foto- och hemelektronikbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glenmark Foto i Tomelilla Aktiebolag och det är Johansson, Jan Bertil Gustaf som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kent Robert som är född 1963 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,