Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tomelilla och Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-01-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag ska trivas.

Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tomelilla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med författaralster samt konsulttjänster inom bokbranschen, bokförings- och redovisnings- frågor samt äga och förvalta värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-30100.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag är Blomqvist, Jane Margrethe Thrane som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Bo Erik Per-Gunnar som är född 1935 och har titeln Suppleant, Hilner, Lars Göran som är född 1943 och har titeln Revisor, .

Bokföringsbyrån Jane Blomquist Aktiebolag har 556203-2440 som sitt organisationsnummer.