Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tomelilla och Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla är ett Aktiebolag och skapades 1980-02-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla ska trivas.

Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tomelilla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremål för bolagets verksamhet är måleriarbeten samt handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-32110.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla är Nilsson, Sten Birger Vincent som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Gert Åke Evert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Leif Arne Herbert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Majvi Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Bröderna Nilssons Målerifirma i Tomelilla har 556203-6508 som sitt organisationsnummer.