B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag

Skåne län

Information

B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1980-02-25. Men sedan 1991-01-01 så har B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Everöd 13, 273 93, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-31026.

Tomelilla arbetar för att bolag som B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva framställning av utbildningsmaterial, personal-, fakta- och reklamtidskrifter, arrangera utställningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag och det är följande personer, Ohlsson, Jan Börje som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Carin Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ewa Barbro Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för B. Ohlsson Reklam & Information Aktiebolag är 556203-9692.