Coachhouse Aktiebolag

Skåne län

Information

Coachhouse Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där Coachhouse Aktiebolag finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Coachhouse Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Coachhouse Aktiebolag har haft sedan 2002-11-28. Coachhouse Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Coachhouse Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Erik Dahlbergsg. 14, 115 32, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4402829.

Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Coachhouse Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Coachhouse Aktiebolag har idag 556204-8727 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Coachhouse Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom information samt därmed förenlig verksamhet.

I Coachhouse Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fröling, Kristina Elisabet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Lars Elvin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .