Aktiebolaget Alvebilar

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av bilar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Alvebilar vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är Aktiebolaget Alvebilar ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 1982-04-13 så skapades Aktiebolaget Alvebilar och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Alvebilar har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Alvebilar är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556216-7972 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tomelilla.

Just nu är Aktiebolaget Alvebilar Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Alvebilar så går det att nå dem via telefon på 0417-12500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Alvebilar är Nilsson, Bo Alve som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Britt Inger Kristin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .