Michelsen Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Michelsen Invest Aktiebolag är ett bolag som finns i Tomelilla. I Michelsen Invest Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Browall, Jan Inge Christer som är född 1952 och har titeln VD, Nossman, Rolf Allan som är född 1944 och har titeln Vice VD, Browall, Jan Inge Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nossman, Rolf Allan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ewelöf, Maria som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorChristensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Hansson, Paul Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Michelsen Invest Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Michelsen Invest Aktiebolag på telefon 0417-511640.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom juridik, ekonomi, redovisning och data, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt finansieringsverksamhet, dock med undantag för sådan rörelse som avses i lag om kreditmarknadsbolag (1992:1610) och lag om bankrörelse (1987:617).

Idag är Michelsen Invest Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Michelsen Invest Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Michelsen Invest Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Michelsen Invest Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Michelsen Invest Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Michelsen Invest Aktiebolag har 556225-9142 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.