Aktiebolaget Bicu

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, metaller, fast egendom, grossistförsäljning jämte utförande av installationer inom elbranchen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Bicu vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är Aktiebolaget Bicu ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 1983-09-19 så skapades Aktiebolaget Bicu och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Bicu har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Bicu är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556233-3210 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tomelilla.

Just nu är Aktiebolaget Bicu Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bicu så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lindstén, Ingrid Marianne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Bicu är Lindstén, Ingrid Marianne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petré, Carina Ingrid Maria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosander, Ulrika Ingrid Charlotte som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.