R & O Imp/Exp from Italy AB

Skåne län

Information

R & O Imp/Exp from Italy AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Tomelilla som är den kommunen där R & O Imp/Exp from Italy AB finns. I Tomelilla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. R & O Imp/Exp from Italy AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket R & O Imp/Exp from Italy AB har haft sedan 2004-01-29. R & O Imp/Exp from Italy AB har funnits sedan och 2004-01-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till R & O Imp/Exp from Italy AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Huggarbov. 21, 155 93, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-27060.

Tomelilla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är R & O Imp/Exp from Italy AB Privat, ej börsnoterat.

R & O Imp/Exp from Italy AB har idag 556236-5592 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för R & O Imp/Exp from Italy AB

Föremålet för bolagets verksamhet är import av ridkonfektion, hästsportartiklar, konfektyr samt buteljerat vatten och därmed förenlig verksamhet.

I R & O Imp/Exp from Italy AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ragni, Marco som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragni Orrhammar, Pia Cecilia M som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, .