B.T.S. produktutveckling Aktiebolag

Skåne län

Information

B.T.S. produktutveckling Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tomelilla. I B.T.S. produktutveckling Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Bo Göran Torwald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Sigurd Torbjörn som är född 1947 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med B.T.S. produktutveckling Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå B.T.S. produktutveckling Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva handel med städartiklar och produktutveckling av städartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är B.T.S. produktutveckling Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

B.T.S. produktutveckling Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

B.T.S. produktutveckling Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och B.T.S. produktutveckling Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B.T.S. produktutveckling Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

B.T.S. produktutveckling Aktiebolag har 556246-4874 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.