Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag

Skåne län

Information

Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag är ett företag som finns i Tomelilla. I Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nihlén, Anna Mona Margareta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nihlén, Bo Göran som är född 1930 och har titeln Suppleant, Persson, Eva Majvi Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag på telefon 0417-13820.

Bolaget skall bedriva import av skor och beklädnad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Nihlén, Anna Mona Margareta -Nihlén, Bo Göran

Nihlén Skoagenturer Fragro Aktiebolag har 556259-1890 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.