Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag

Skåne län

Information

Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-06-13. Men sedan 1985-01-01 så har Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skåne Tranås 15, 273 92, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-20202.

Tomelilla arbetar för att verksamheter som Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva småskaligt slakteri samt köp och försäljning av skogsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Inge Göran Malte som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gerd Lisbeth som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Inge Nilssons Vilthandel Aktiebolag är 556260-8439.