Swedpig AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med lantbruksförnödenheter, svinproduktion samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swedpig AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tomelilla så är Swedpig AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Tomelilla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tomelilla och i Skåne län. Redan 1986-04-17 så skapades Swedpig AB och verksamheten är har F-skattsedel Swedpig AB har haft det sedan 1994-01-01.

Swedpig AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556276-3028 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tomelilla.

Just nu är Swedpig AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Swedpig AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swedpig AB är Mattsson, Johan Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dieterle Mattsson, Ingrid Cecilia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Jönsson, Hans Thomas Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .