Aktiebolaget Jans Oljetransporter

Skåne län

Information

Aktiebolaget Jans Oljetransporter är ett företag som finns i Tomelilla. I Aktiebolaget Jans Oljetransporter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Jan Valdemar som är född 1942 och har titeln Likvidator, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Jans Oljetransporter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Jans Oljetransporter på telefon 0417-31090.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende transporter och handel med oljer och oljeprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Jans Oljetransporter av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Jans Oljetransporter är ett av många företag som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Jans Oljetransporter innehar ej F-skattsedel och Aktiebolaget Jans Oljetransporter är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Jans Oljetransporter så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Aktiebolaget Jans Oljetransporter har 556285-0080 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.