William Safaris Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tomelilla och William Safaris Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och William Safaris Aktiebolag är ett av dem. Statusen för William Safaris Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

William Safaris Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-05-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Tomelilla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som William Safaris Aktiebolag ska trivas.

William Safaris Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tomelilla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av researrangemang och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att William Safaris Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är William Safaris Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tomelilla.

Vill man komma i kontakt med William Safaris Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-92190.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med William Safaris Aktiebolag är Carnbrand Håkansson, Ewa Elisabet som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Eric som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kling, Johan Andreas Håkan som är född 1975 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

William Safaris Aktiebolag har 556299-2676 som sitt organisationsnummer.