Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag

Skåne län

Information

Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tomelilla. I Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fritzson, Mats Ingmar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritzson, Eva Christel Lisbeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag på telefon 0417-13133.

Bolaget skall bedriva plåtslageri och byggnadsverksamhet, ventilationsinstallationer, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ystad Plåt & Ventilation Aktiebolag har 556301-7176 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.