Anatronic Aktiebolag

Skåne län

Information

Anatronic Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tomelilla. I Anatronic Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jeppsson, Lars Håkan som är född 1961 och har titeln VD, Jeppsson, Lars Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Sture Ivan som är född 1933 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anatronic Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anatronic Aktiebolag på telefon 0417-14411.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning, export och import av elektronik, konsult samt agenturverksamhet inom el och elektronikområdet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anatronic Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Anatronic Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Tomelilla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anatronic Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Anatronic Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anatronic Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Anatronic Aktiebolag har 556309-2005 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.