Sextorp Aktiebolag

Skåne län

Information

Sextorp Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Sextorp Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sextorp Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-02-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ullstorpsv. 43, 273 36, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sextorp Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-12100.

Tomelilla arbetar för att företag som Sextorp Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sextorp Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva bilförsäljning, bilrekonditionering, bedriva byggnadsverksamhet, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sextorp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sextorp Aktiebolag och det är följande personer, Rikk, Hans-Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Dan Christer som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sextorp Aktiebolag är 556352-8362.