Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag

Skåne län

Information

Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tomelilla. Det är nämligen den kommunen som Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-10-04. Men sedan 1990-01-01 så har Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skåne Tranås Ekåkra 14, 273 92, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-20078.

Tomelilla arbetar för att verksamheter som Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Gert-Agne Kenth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Ulf Arne Gerhard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ingrid Ulla Britta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Larsson, Kjell Gerhard som är född 1937 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ekåkra Lantbruk i Tomelilla Aktiebolag är 556372-9440.